fbpx

Signaturmenu

FORRETTER

Bao (G)(L)
Duroc gris, kinakål, chipotle, gulerod, sesam og koriander
Kan også laves vegetarisk

Forårsrulle (G)(L)
Braiseret spidsbryst, spidskål, koriander, svampe, chuchum mayo og ponzu
Kan også laves vegetarisk

HOVEDRET

En tur med grisen til Indokina (G)(L)
Confiteret svinebryst fra Duroc gris,
løg i variation, ramsløgskapers og barbecue sauce

SØDT

Petit fours (G)(L)(N)

295,-

Snacks & forretter

Østers deluxe (G) 125,-
3 stk. En af hver.
Champagne // Goma/æble // Nuoc cham

Forårsrulle (G)(L) 105,-
Braiseret spidsbryst, spidskål, svampe, chuchum mayo og ponzu
Kan også laves vegetarisk

Bao (G)(L) 105,-
En med kimchii og en med duroc gris.
Begge serveres med kinakål, chipotle, gulerod, sesam og koriander
Kan også laves vegetarisk

Rørt oksetatar (G)(L) 135,-
Syltet shitake, røget marv mayo, sprød boghvede, hvide ribs og gammelknas

Hovedretter

Helleflynder (G)(L)(N) 195,-
Farseret helleflynder med kokosmælk og kimchii, serveret med hvide og grønne asparges og en skummende dashi-sauce med cashew og ørredrogn.
Vi anbefaler tilkøb af ris 40,-

Pokebowl (G)(N) 175,-
Laks, chuchum ris, edamame bønner, peanuts, syltet rødløg, mango, avokado og sommerurter
Kan også laves vegetarisk

En tur med grisen til Indokina (G)(L) 195,-
Confiteret svinebryst fra Duroc gris, løg i variation, ramsløgskapers og barbecue sauce. Serveres med ris

panpan hotdog (G)(L) 185,-
Pølse af duroc gris med rød karry, strandkrabbe, krabbesalat, rødløg og koriander. Serveres med fritter og dip

Dessert

Kokos (G)(L) 75,-
Mandelkage med kokos, yuzu sorbet, ristet kokos, yuzu-gele og luftig kokos

Petit fours (G)(L)(N) 55,-
Tre styks hjemmelavet chokolade