Signaturmenu
FORRETTER
Bao (G)(L)
Duroc gris, kinakål, chipotle, gulerod,
sesam og koriander
Kan også laves vegetarisk
Forårsrulle (G)(L)
Braiseret spidsbryst, spidskål, koriander,
svampe, chuchum mayo og ponzu
Kan også fås vegetarisk
HOVEDRET
En tur med grisen til Indokina (G)(L)
Confiteret svinebryst, løg i variation,
farina, ristet panko og barbecue sauce
SØDT
Petit fours (G)(L)(N)
295,-
Snacks & forretter
Østers deluxe (G) 125,-
3 stk. En af hver.
Champagne // Goma/æble // Nuoc cham
Forårsrulle (G)(L) 105,-
Braiseret spidsbryst, spidskål, svampe,
chuchum mayo og ponzu
Kan også fås vegetarisk
Bao (G)(L) 105,-
En med kimchii og en med duroc gris.
Begge serveres med kinakål, chipotle,
gulerod, sesam og koriander
Kan også fås vegetarisk
Rørt oksetatar (G)(L) 135,-
Kaffir lime, ponzu, friske bær,
røget marv mayo, hvide ribs og lotus chips
Hovedretter
Helleflynder (G)(L)(N) 195,-
Farseret helleflynder med kokosmælk
og kimchii, serveret med hvide
og grønne asparges og en skummende
dashi-sauce med cashew og ørredrogn.
Vi anbefaler tilkøb af ris 40,-
Pokebowl (G)(N) 175,-
Laks, chuchum ris, edamame bønner,
peanuts, syltet rødløg, mango,
avokado og sommerurter
Kan også fås vegetarisk
En tur med grisen til Indokina (G)(L) 195,-
Confiteret svinebryst, løg i variation,
farina, ristet panko og barbecue sauce.
Serveres med ris
panpan hotdog (G)(L) 185,-
Pølse af duroc gris med rød karry,
strandkrabbe, krabbesalat, rødløg og koriander.
Serveres med fritter og dip
Dessert
Jordbær (G)(L) 75,-
Mandelkage med friske jordbær,
thaibasilikum, hvid chokolade mousse
og jordbærsorbet
Petit fours (G)(L)(N) 55,-
Tre styks hjemmelavet chokolade