Signaturmenu
FORRETTER
Bao (G)(L)
Duroc gris, kinakål, chipotle, gulerod, sesam og koriander
Kan også laves vegetarisk
Forårsrulle (G)(L)
Braiseret spidsbryst, spidskål, koriander, svampe, chuchum mayo og ponzu
Kan også laves vegetarisk
HOVEDRET
En tur med grisen til Indokina (G)(L)
Confiteret svinebryst fra Duroc gris,
løg i variation, ramsløgskapers og barbecue sauce
SØDT
Petit fours (G)(L)(N)
295,-
Snacks & forretter
Østers deluxe (G) 125,-
3 stk. En af hver.
Champagne // Goma/æble // Nuoc cham
Forårsrulle (G)(L) 105,-
Braiseret spidsbryst, spidskål, svampe, chuchum mayo og ponzu
Kan også laves vegetarisk
Bao (G)(L) 105,-
En med kimchii og en med duroc gris.
Begge serveres med kinakål, chipotle, gulerod, sesam og koriander
Kan også laves vegetarisk
Rørt oksetatar (G)(L) 135,-
Syltet shitake, røget marv mayo, sprød boghvede, hvide ribs og gammelknas
Hovedretter
Helleflynder (G)(L)(N) 195,-
Farseret helleflynder med kokosmælk og kimchii, serveret med hvide og grønne asparges og en skummende dashi-sauce med cashew og ørredrogn.
Vi anbefaler tilkøb af ris 40,-
Pokebowl (G)(N) 175,-
Laks, chuchum ris, edamame bønner, peanuts, syltet rødløg, mango, avokado og sommerurter
Kan også laves vegetarisk
En tur med grisen til Indokina (G)(L) 195,-
Confiteret svinebryst fra Duroc gris, løg i variation, ramsløgskapers og barbecue sauce. Serveres med ris
panpan hotdog (G)(L) 185,-
Pølse af duroc gris med rød karry, strandkrabbe, krabbesalat, rødløg og koriander. Serveres med fritter og dip
Dessert
Kokos (G)(L) 75,-
Mandelkage med kokos, yuzu sorbet, ristet kokos, yuzu-gele og luftig kokos
Petit fours (G)(L)(N) 55,-
Tre styks hjemmelavet chokolade