fbpx

Signaturmenu

FORRETTER

Bao (G)(L)
Duroc gris, kinakål, chipotle, gulerod,
sesam og koriander
Kan også laves vegetarisk

Forårsrulle (G)(L)
Braiseret spidsbryst, spidskål, koriander,
svampe, chuchum mayo og ponzu
Kan også fås vegetarisk

HOVEDRET

En tur med grisen til Indokina (G)(L)
Confiteret svinebryst, løg i variation,
farina, ristet panko og barbecue sauce

SØDT

Petit fours (G)(L)(N)

295,-

Snacks & forretter

Østers deluxe (G) 125,-
3 stk. En af hver.
Champagne // Goma/æble // Nuoc cham

Forårsrulle (G)(L) 105,-
Braiseret spidsbryst, spidskål, svampe,
chuchum mayo og ponzu
Kan også fås vegetarisk

Bao (G)(L) 105,-
En med kimchii og en med duroc gris.
Begge serveres med kinakål, chipotle,
gulerod, sesam og koriander
Kan også fås vegetarisk

Rørt oksetatar (G)(L) 135,-
Kaffir lime, ponzu, friske bær,
røget marv mayo, hvide ribs og lotus chips

Hovedretter

Helleflynder (G)(L)(N) 195,-
Farseret helleflynder med kokosmælk
og kimchii, serveret med hvide
og grønne asparges og en skummende
dashi-sauce med cashew og ørredrogn.
Vi anbefaler tilkøb af ris 40,-

Pokebowl (G)(N) 175,-
Laks, chuchum ris, edamame bønner,
peanuts, syltet rødløg, mango,
avokado og sommerurter
Kan også fås vegetarisk

En tur med grisen til Indokina (G)(L) 195,-
Confiteret svinebryst, løg i variation,
farina, ristet panko og barbecue sauce.
Serveres med ris

panpan hotdog (G)(L) 185,-
Pølse af duroc gris med rød karry,
strandkrabbe, krabbesalat, rødløg og koriander.
Serveres med fritter og dip

Dessert

Jordbær (G)(L) 75,-
Mandelkage med friske jordbær,
thaibasilikum, hvid chokolade mousse
og jordbærsorbet

Petit fours (G)(L)(N) 55,-
Tre styks hjemmelavet chokolade