Maden i Bistro panpan

Bistro panpan ligger i ZOO og du skal have gyldig billet til Haven.

Børnemenu

TIL DE SMÅ – OP TIL 12 ÅR

 

panpans kinesiske madkasse (L)(G)
Spyd med kylling
Fiskefrikadelle
Nudelsalat og sprødt grønt med dip
Frugt, kage & lykkekage

95,-

Forårsruller (G)(L)(V)
Hjemmelavet forårsruller med svampe og glasnudler. Serveres med sød drage sauce og grøntsags stave.

85,-

Signatur dessert (L)
Sæsonens hvidchokoladecreme serveret i
en tågesky og bambusskov

65,-

Tilvalg

Fritter eller ris

20,-

Menu

Dagens 3-retters

Vi har en ny menu hver uge – kig forbi restauranten for mere information.

355,-

TILVALG

1 stk. 45,- eller 3 stk. 95,-

Vælg mellem:
Fritter
Kimchi
Rissalat panpan style
Grøn salat
Edamame

SNACKS

Østers
3 stk. // 6 stk. // 9 stk.

95,- // 165,- // 225,-

Kimchiivinaigrette // Grillet lime //
Yuzu, olivenolie, ramsløg

SNACKS

Østers
3 stk. // 6 stk. // 9 stk.
Kimchiivinaigrette // Grillet lime // Yuzu, olivenolie, ramsløg

95,- // 165,- // 225,-

Rejechips med limemayo

45,-

Crudites (L)(V)
Sæsonens grønt serveres med en creme fraiche creme på hvid soya

45,-

 

 Takoyaki (G)(L)

Japansk æbleskive med saltet blæksprutte. Serveres med mayo på thaibasilikum og revet comté

45,-

 

Trøffelfritter (G)(L)
Pommes frites serveres med comté ost, revet trøffel og trøffelmayo.                                                            

95,-

FORRETTER

Hjemmelavet forårsruller (G)(L)(V)
Med stegte svampe, glasnudler, spidskål og ingefær. Serveres med chilimayo og wasabiponzu

85,-

panpan hotdog (G)(L)
Krydret kyllingepølse serveres i en briochebolle toppet med kinaradiser, syltet pære, friteret lotusrod, trøffelmayo og friskrevet trøffel

125,-

Asiatisk kalvetatar (L)
Skåret kalveinderlår vendt med ingefær og hvidløg, yuzu-soya, sesamolie, koriandercreme og ristuille

125,-

Friteret kyllingevinger (G)(L)
Vendt i sprøde ris og yam lavet på chili, hvidløg, fishsauce og lime, dertil mynteblade og limes
(Kan laves vegetarisk, så det er med tempeh i stedet for kylling)

95,-

Taskekrabbe (G)
Med wasabi, lime og syltet ingefær. Serveres med syltet daikon, agurk og hjertesalat

125,-

Hovedretter

Paneret fisk (L)(G)
Pankopaneret hvid fisk, sauce på kokos og chili, stegte majs, pak choi og thaibasilikum

185,-

Moule Mariniéres panpan style (G)(L)
Blåmuslinger serveres i en sauce lavet på IPA øl, chili, citrongræs, kokosmælk og koriander

165,-

Nuddelsalat, confit d’ poulet (G)
Kold nuddelsalat med confiteret kylling, koriander og sommergrønt serveres med en asiatisk vinaigrette

Kan også laves vegetarisk

175,-

En tur med grisen til Indokina (G)(L)(N)
Confiteret svinebryst med syltet kål, rå rødbeder og sauce lavet på brunet smør, chili og hvidløg og cashewnødder.

185,- 

Stegt blomkål med trøffel (L)(N)(V)
Serveres med ristede hasselnødder, blomkålspuré, asparges beurre blanc og frisk revet trøffel og comté ost

175,-

Bøf wasabi (G)(L)
250g rib-eye serveres med mild wasabisauce med trøffel, dertil stegte shitakesvampe og sommersyltet hvide asparges og hjertesalat vendt med kimchivinaigrette

295,-

Tilvalg

1 stk. 45,- eller 3 stk. 95,-

Vælg mellem:

Fritter (G)

Kimchi

Edamame (G)

Grøn Salat (G)(G)

Ris med fishsauce (G)

 

Ost & Sødt

Ost med sødt og sprødt (G)(L)

1 stk. // 3 stk. // 5 stk.

65,- // 95,- // 125,-

Sødt til kaffen (G)(L)

1 stk. // 3 stk. // 3 stk. + valgfri kaffe

20,- // 50,- // 75,-

Desserter

Brombærtærte (G)(L)(N)
Serveres med umeshu-syltede brombær, mørk chokoladeganache og en yuzucurd

85,-

Kokospandekager (G)(L)(N)
Serveres med misokarameliserede æbler, matchais og sprød tuile på puffede ris og hasselnødder

85,-


(G) = Indeholder gluten    (L) = Indeholder laktose     (N) = Nødder      (V) = Vegetar     NB. der kan være spor af gluten i alle retter     Spørg din tjener vedrørende andre allergener