Maden i Bistro panpan

Bistro panpan ligger i ZOO og du skal have gyldig billet til Haven.

Børnemenu

TIL DE SMÅ – OP TIL 12 ÅR

 

panpans kinesiske madkasse (L)(G)
Spyd med gris
Fiskefrikadelle
Nudelsalat og sprødt grønt med dip
Frugt, kage & lykkekage

95,-

Forårsruller (G)(L)(V)
Hjemmelavet forårsruller med svampe og glasnudler.
Serveres med sød drage sauce og grøntsags stave.

85,-

Signatur dessert (L)
Sæsonens hvidchokoladecreme serveret i
en tågesky og bambusskov

65,-

Tilvalg

Fritter eller ris

20,-

Menu  285,-

Forret & hovedret

TILVALG

1 stk. 45,- eller 3 stk. 95,-

Vælg mellem:
Fritter (G)
Kimchi
Edamame (G)
Grøn salat (N)(G)
Ris med fishsauce (G)

SNACKS

Fine de Claire østers
3 stk. // 6 stk. // 9 stk.

95,- // 165,- // 225,-

Kimchi, tobiko rogn, shiso //
Ponzu, thai basilikum //
Wasabi soya, wasabi rogn, koriander //

SNACKS

Fine de Claire østers
3 stk. // 6 stk. // 9 stk.
Kimchi, tobiko rogn, shiso //
Ponzu, thai basilikum //
Wasabi soya, wasabi rogn, koriander //

95,- // 165,- // 225,-

Rejechips med limemayo

45,-

 

 Takoyaki (G)(L)

Japansk æbleskive med saltet blæksprutte. Serveres med mayo på thaibasilikum og revet comté

45,-

 

Trøffelfritter (G)(L)
Pommes frites serveres med comté ost, revet trøffel og trøffelmayo.                                                            

95,-

FORRETTER

Hjemmelavet forårsruller (G)(L)(V)
Med stegte svampe, glasnudler, spidskål og ingefær. Serveres med chilimayo og wasabiponzu

85,-

panpan hotdog (G)(L)
Krydret kyllingepølse serveres i en briochebolle toppet med kinaradiser, syltet pære, friteret lotusrod, trøffelmayo og friskrevet trøffel

125,-

Lakse tataki (G)
Serveres med endivie, balikumsmayo og en sauce på
yuzu, ingefær og hvidløg

105,-

Hovedretter

Dampet skærising (L)
Serveres med græskarpuré, syltede shiitake svampe og muslingeblanquette med rød karry

185,-

Moule Mariniéres panpan style (G)(L)
Blåmuslinger serveres i en sauce lavet på IPA øl, chili, citrongræs, kokosmælk og koriander

165,-

Yakatorigrillet Iberico gris (G)
Glaseret med miso, hertil sobanudler med vinterkål og kimchi vinaigrette
Kan laves vegetarisk

175,-

En tur med grisen til Indokina (G)(L)(N)
Confiteret svinebryst med syltet kål, rå rødbeder og sauce lavet på brunet smør, chili og hvidløg og cashewnødder

185,-

Risotto (G)(L)(V)(N)
Perlebyg serveres med korianderpuré, cashewnødder og urter fra vores eget væksthus,
hertil en sauce på brunet smør og soya

175,-

Confiteret andelår (L) 
Serveres med rødbeder, rosenkål og en puré på kartoffel. Hertil kimciisauce

225,-

Tilvalg

1 stk. 45,- eller 3 stk. 95,-

Vælg mellem:

Fritter (G)
Kimchi
Edamame (G)
Grøn salat (N)(G)
Ris med fishsauce (G)

Desserter

Chokoladekage (G)(L)(N)
Jasmin, chokolade og pocheret pære,
serveres med en litchii sorbet

85,-

“Ris a la mande’’ (L)(N)
Serveres med langpeber, kirsebærsorbet, vilde ris og sprød mandelkrokant

85,-


(G) = Indeholder gluten    (L) = Indeholder laktose     (N) = Nødder      (V) = Vegetar     NB. der kan være spor af gluten i alle retter     Spørg din tjener vedrørende andre allergener